Tenhle týden mám strašný a fofr, ale to neznamená, že se odbyju s jídlem... Zvlášť snídaně je pro mě důležitá. Je to start do celého dne, který si rád vychutnám. :)
Co budete potřebovat: na 1 porci
- 80g jemných ovesných vloček
- 250ml mléka (já použil mandlové)
- 1/2 hrnku vody
- jablko
- 3-4 lžíce cukru
- 1 lžička skořice
- špetka soli
Postup:
Jako první jsem si dal do hrnce namočit vločky cca. na 1/2 hodiny. Jestli máte klasické vločky, tak je nechte delší dobu nasáknout, nebo je jednoduše rozmixujte.
V dalším kroku jsem přidal do hrnce nastrouhanou půlku jablka, skořici, sůl a přivedl k varu.
Mezitím jsem si nakrájel jablko na kostičky a dal společně s cukrem a vodou na pánev. A vařil tak dlouho, dokud mi krásně nezměkla.
Když je kaše uvařená do požadované konzistence, přendal jsem jí na talíř, ozdobil skořicí a jablky a dochutil agávovým sirup.
TIP: Lepší je nechat jablka zkaramelizovat, ale to jen když máte víc času. To se jen smaží jablka s cukrem.
Tak šup do kuchyně!
Dobrou chuť.
Budu moc rád, když mě podpoříte odběrem namém instagramu, facebooku, youtube nebo twitteru. ;)
Dobrou chuť.
Budu moc rád, když mě podpoříte odběrem namém instagramu, facebooku, youtube nebo twitteru. ;)
Fotky nezapomeňte přidat na instagram a označit mě tam jako #bakingwithvoyta. Rád se podívám, jak se vám to povedlo.
Těším se na Vaše fotky. :)
V.
0 komentářů