KORPUS:
- 1 sáček čokoládového pudingu
- 30g proteinu
- 20g kakaa
- 3 lžičky kypřícího prášku
- 4 vajíčka
- 3 odměrky stévie
NÁPLŇ:
- 250g tvarohu
- 250g ricotty, philadelphie, gervais...
- 2 banány
- 40g medu, javorového či rýžového sirupu (může být i stévie ale podle chuti)
- kousky čokolády
Vajíčka, protein, puding, kakao, stévii a kypřící prášek jsem vyšlehal mixérem do jemného těsta a vlil do formy vyložené pečícím papírem.
Těsto jsem dal péct do vyhřáté trouby na 20 minut při 180°C.
Těsto jsem dal péct do vyhřáté trouby na 20 minut při 180°C.
Než se těsto upeklo, připravil jsem si náplň. Tvaroh, ricottu, med a čokoládu jsem opět mixoval, ale jen na nejmenší rychlost.
Když korpus vychladl, vydlabal jsem ho. Dejte si pozor, aby jste se nedostali až na dno a udělali díru. Jakmile jsem měl korpus připravený, nadrobil jsem si odřezky na malé kousky. Vnitřek korpusu vyložil nakrájeným banánem, zalil krémem, opět dal banán a zakryl posledním zbytkem krému. Posypal jsem ho drobkami a dal do lednice vychladnout.
Když korpus vychladl, vydlabal jsem ho. Dejte si pozor, aby jste se nedostali až na dno a udělali díru. Jakmile jsem měl korpus připravený, nadrobil jsem si odřezky na malé kousky. Vnitřek korpusu vyložil nakrájeným banánem, zalil krémem, opět dal banán a zakryl posledním zbytkem krému. Posypal jsem ho drobkami a dal do lednice vychladnout.
TIP: Nebo spíš rada, ochutnejte krém dřív než ho začnete dávat do korpusu... Dochuťte ho podle svých preferencí. ;)
Tak šup do kuchyně!
Dobrou chuť.
Budu moc rád, když mě podpoříte odběrem na mém instagramu, facebooku, youtube nebo twitteru. ;)
Dobrou chuť.
Budu moc rád, když mě podpoříte odběrem na mém instagramu, facebooku, youtube nebo twitteru. ;)
Fotky nezapomeňte přidat na instagram a označit mě tam jako #bakingwithvoyta. Rád se podívám, jak se vám to povedlo.
Těším se na Vaše dorty. :)
0 komentářů