Je tu druhý den a navíc sobota. Tenhle recept na plněné datle burákovým máslem obalené v čokoládě, jsem objevil u Kamči z BlueVeganPig, který ukazovala ve vlogmas.
Jednoduchý, pěkný a hlavně dobrý. Tři slova který vystihují tento recept.
Doufám, že si užíváte sobotu a odpočíváte. ;)
Přeji pěkný zbytek dne. V.
Co budete potřebovat:
- datle (s peckami)
- burákové máslo (smooth aby se dalo šlehat)
- hořkou čokoládu
- kokos, oříšky (na obalení)
Množství si musíte určit sami, podle toho kolik budete dělat datlí, ale radši všeho míň než víc. Vždy můžete přidat ;)
Postup:
Nejdříve jsem si vypeckoval datle. Musím říct, že to byl oříšek, prsty to nešlo, tak přišly na řadu kleště (takové malé na dráty) S kleštičkami jsem je měl vypeckované hned.
Pak jsem vyšlehal burákové máslo, dal ho do zdobícího sáčku a naplnil datle.
Jakmile jsem měl datle naplněné krémem, rozpustil jsem si horkou čokoládu a začal datle namáčet a obalovat v kokosu a oříškách.
Tak šup do kuchyně!
Dobrou chuť.
Budu moc rád, když mě podpoříte odběrem na mém instagramu, facebooku, youtube nebo twitteru. ;)
0 komentářů